Xian Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Три проблема треба платити пажњу приликом примјене органског ђубрива у лубеница.

Xian Naturetech Co., Ltd | Updated: May 16, 2018

Како је модернизација пољопривреде виша и већа, органски производи су све популарнији. Владина подршка и значај потрошача чине органско органско ђубриво рапидно и играју важну улогу у пољопривредној производњи. Органско ђубриво је резултат коришћења биљке за култивацију или дивљих зелених ђубрива, кроз улогу микроорганизама у тлу, под одговарајућим условима елементима кроз минерализацију, а затим се враћају у земљиште, које се абсорбују усјеви.

За пољопривреднике, одговарајуће ђубриво треба пажљиво одабрати у многим пољопривредним ђубривима за подизање пољопривредних култура. Садржај и квалитет производа треба бити измеренији. Због тога се препоручује да биљне органске ђубриве изаберете као добро, које се лако усвајају усевима и промовишу фотосинтезу зелених биљака.

Избор органског ђубрива је кључ. Многе лубенице расте у брдовитим пределима. Земља је сиромашна и сиромашна, а слој тла није довољно дубок. Органско ђубриво иако има много предности, али то није довољно за органске, ипак мора да створи комплетан сет примене неорганских састојака ђубрива, калијум сулфатних сложених ђубрива, посебно комбинације органског и неорганског ђубрива, одложено комбиновано органско ђубриво , ефикасно промовишу узвишење шећера у лубеница, дају пуну улогу свеобухватном ефекту различитог ђубрива.

image.png

Примијенити технике. Прво, органско ђубриво мора да се користи 15-20 дана пре почетка сјемења лубенице, рана примена може видети ефекат рано, ефекат ће бити лош; Други је да се нанесе на слој тла испод 20 цм, да би се систем корена везао, плитко га је лако изгубити; Треће, након примене органског ђубрива, тла имају добар садржај влаге, а што је боље садржај влаге у тлу, брже се испразни ђубриво. Четврта је избегавање употребе хемијских ђубрива која садрже хлор, како не би смањили садржај шећера, утичући на квалитет.

Contact Us

U DVT: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xian Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xian Naturetech Co., Ltd