Xian Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

ЕДТА Цхелатес Улога

Xian Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 20, 2017

ЕДТА Цхелатес Сила келације представља везну чврстоћу хелатног агенса и металног јона, а вредност келирања представља количину хелатног агенса који хелатира металне ионе.

Неки људи у стварној формули ће се суочити са додавањем агенса за келирање или ће доћи до појаве скалирања, неће се бринути о жвачкој сили, ЕДТА Хелати и метални јони се не могу ефикасно комбиновати, стварна количина хелатног агенса није у место, што је резултирало феноменом скалирања

Ефективно за спречавање појаве скалирања постоје на два начина, једна је иницијална инхибиција формирања скале, једна је ефектна након уклањања скале. Ове две методе одговарају улоги хелатних дисперзанти и хелатних агенса, респективно.

Дисперзант келата има велику молекулску тежину, која може ефикасно инхибирати мале честице ЦаЦО3, МгЦО3 да би се формирале велике честице скале, али сила везивања јона на металу је слаба, ЕДТА Цхелатес такви производи су претежно естри фосфорне киселине, ПАА, копидименски кополимер; хелат Улога смеше и метала јона су снажно комбиноване, могу ефикасно уклонити депозит на површини скале подлоге, као што су наша заједничка ЕДТА, ДТПА, ХЕДТА и тако даље.

Једноставно, келатни агенс је средство за уклањање каменца, ЕДТА Хелати келатни дисперзант је инхибитор скале, ако се два са употребом, допуњују једна с другом.

За чишћење материјала, одлука о чишћењу ефекта је углавном четири аспекта: 1, температура; 2, механичка сила; 2, сурфактант; 4, хелатно средство, прва два не треба понављати, сви имамо дубоко искуство, За сурфактант, сви знамо да је његова улога емулговати уље материјал, ЕДТА Цхелатес, тако да се раствори у води, како би се постигао учинак чишћења.

Међутим, ако постоји метални јон у масној супстанци, то је метална веза на површини подлоге, а сурфактант не може да прекине везу. ЕДТА Цхелатес Због тога, у конвенционалном поступку повећавамо количину сурфактанта и повећавамо температуру и механичку силу. Да би се постигао ефекат чишћења, али келатни агенс може бити добра комбинација ових металних јона, тако да се уклања из уља , тако да можете смањити количину сурфактанта у просторији ниске потрошње енергије.

Често се користе агенти за келирање, укључујући детерџенте, ЕДТА Цхелатес елементе пољопривредних хранљивих материја, индустријска средства за чишћење, папир и фотографске индустрије. Елементи елемената у селекцији у пољопривредним апликацијама могу бити модификовани у ткиву и минимизирати недостатке хранљивих материја, ЕДТА Цхелатес чиме се повећава принос и ефикасност. Познати стандард ЕДТА је комплекс који одржава гвожђе и друге елементе у траговима у раствору и стога се често користи у агрономским условима гдје је могуће значајно смањити приносе усјева због гвожђа и других елемената у траговима.

Међутим, дугорочна употреба ЕДТА производа је све више вредна пажње. Традиционални агенси за келирање као што су ЕДТА или ДТПА тешко је бити биоразградив и углавном се акумулирају у окружењу и откривени су у процесима река и језера, тла и воде. ЕДТА Цхелатес Због тога је недавно развијен нови биодеградабилни келатор ИДХА.

У поређењу са конвенционалним хелатизационим дисперзантом, имидозуксинска киселина дисперзивне зелене киселине има добар ефекат у хелиацији калцијумових јона и бакарних јона. Синтеза иминодисукцинске киселине у процесу бељења тканине од памука / платна, може ефикасно хелатирати јоне метала, побољшати структуру ефекта косе и чврстоће ①.


Contact Us

U DVT: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xian Kina 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xian Naturetech Co., Ltd